Καλωσορίσατε στο PandaLife

Το PandaLife είναι ένα παιχνίδι στο οποίο ελέγχεις ένα Panda και με αυτό εξερευνείς το νησί, κάνεις παρέα και μιλάς με τα άλλα Panda και φυσικά παίζεις παιχνίδια!

Πώς προχωράω;

Για να μετακινηθείς κάπου απλά κάνε κλικ με το ποντίκι στο σημείο που θες να πας. Το Panda σου θα βρει τον καλύτερο τρόπο να μεταβεί εκεί!

Πώς αλλάζω περιοχές;

Υπάρχουν δύο τρόποι. Ο ένας είναι να προχωρήσεις προς κάποιο κτίριο (ή καλύβα, ναό κλπ) και να πατήσεις στην είσοδο / έξοδο. Συνήθως θα δεις τις χαρακτηριστικές πλάκες που επισημαίνουν τις εισόδους και εξόδους.

Ο άλλος τρόπος είναι να πατήσεις το εικονίδιο του χάρτη που υπάρχει στο κάτω μέρος της οθόνης. Αυτο θα εμφανίσει το χάρτη του νησιού, από όπου μπορείς να επιλέξεις μια διαφορετική περιοχή.

Πώς μιλάω;

Υπάρχουν δύο τρόποι. Μπορείς στο κάτω μέρος να πατήσεις το εικονίδιο με το μπαλονάκι και θα εμφανιστούν διάφορες έτοιμες φράσεις που μπορείς να πεις.

Αν έχεις ενεργή την ελεύθερη συνομιλία τότε έχεις επίσης μια λευκή μπάρα στο κάτω μέρος όπου μπορείς να γράψεις ό,τι θέλεις και πατώντας Enter ή το εικονίδιο με το βελάκι αυτό θα εμφανιστεί στο παιχνίδι. Προσοχή: η ευγένεια είναι σημαντική στο PandaLife!

Πώς ξεκινάω τα παιχνίδια;

Τα παιχνίδια είναι διάσπαρτα στον κόσμο του PandaLife και εσύ πρέπει να τα ανακαλύψεις. Κάποιες φορές θα δεις τις χαρακτηριστικές πλάκες που επισημαίνουν την περιοχή των παιχνιδιών.

Όταν ενεργοποιήσεις ένα παιχνίδι, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο που θα ρωτήσει αν θες να παίξεις το συγκεκριμένο παιχνίδι. Εσύ απαντάς "ΝΑΙ" για να παίξεις ή "ΟΧΙ" για να συνεχίσεις το δρόμο σου.

Πώς παίζω τα παιχνίδια;

Τα παιχνίδια όταν ξεκινάνε έχουν οδηγίες στην αρχική τους οθόνη. Τα περισσότερα παιχνίδια παίζονται με χρήση του ποντικιού αν και σε κάποια θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις και το πληκτρολόγιο.

Έχω μια άλλη απορία

Για οποιαδήποτε απορία έχεις επικοινώνησε μαζί μας στέλνοντας ένα email στη διεύθυνση info@pandalife.gr. Επίσης μπορείς να μας καλέσεις στο 210 6096613 και θα χαρούμε να σε βοηθήσουμε!