Για γονείς

Τι είναι το PandaLife.gr

Το PandaLife είναι ένα παιχνίδι φτιαγμένο για παιδιά. Κάθε παιδί ελέγχει ένα panda και μπορεί να αλληλεπιδράσει με άλλα παιδιά καθώς και να παίξει διάφορα παιχνίδια.

Σε ποιους απευθύνεται;

Το PandaLife σχεδιάστηκε για παιδιά 5 ως 12 ετών, αλλά φυσικά δεν υπάρχει πρόβλημα να συμμετέχουν μεγαλύτερα ή μικρότερα παιδιά.

Είναι ασφαλές;

Για να διασφαλίσουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα όσον αφορά την ασφάλεια, ο γονιός μπορεί να επιλέξει για τα παιδιά:

Συνομιλία με προκαθορισμένες φράσεις: με αυτό τον τρόπο τα παιδιά μιλάνε χρησιμοποιώντας προκαθορισμένες φράσεις, ερωτήσεις και απαντήσεις. Έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να γράψουν ή να διαβάσουν κάτι προσβλητικό.

Ελεύθερη συνομιλία: τα παιδιά μπορούν να επιλέξουν από τις προκαθορισμένες φράσεις, αλλά επιπρόσθετα μπορούν να γράψουν ό,τι θέλουν. Τα μηνύματα φιλτράρονται αυτόματα ώστε να μην επιτρέπονται "κακές" λέξεις. Παρόλα αυτά μπορεί σε σπάνιες περιπτώσεις να περάσουν προσβλητικά μηνύματα. Γι' αυτό οι διαχειριστές του συστήματος παρακολουθούν τις συνομιλίες συνεχώς και προβαίνουν σε κατάλληλες συστάσεις, προειδοποιήσεις και διαγραφές.

Για να ενεργοποιήσετε τη συνομιλία προκαθορισμένων φράσεων ή για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί σχετικά με την ασφάλεια, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί το φτιάξατε;

Γιατί μας άρεσε η ιδέα να δημιουργήσουμε ένα διασκεδαστικό online παιδότοπο, τέτοιον που με χαρά θα αφήναμε τα παιδιά, τα εγγόνια και τα ανιψάκια μας να παίξουν! Επίσης τρέφουμε από μικροί μεγάλη αγάπη για τα παιχνίδια σε υπολογιστή, ειδικά τα προσεγμένα, ποιοτικά και μη βίαια παιχνίδια.

Τι κόστος έχει;

Το PandaLife είναι δωρεάν.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του PandaLife;

Το PandaLife είναι ένα μη βίαιο και ταυτόχρονα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι.
Τα παιδιά αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, τα παιχνίδια είναι ψυχαγωγικά αλλά και εκπαιδευτικά ενώ οι γονείς μπορούν να είναι ήσυχοι ότι τα παιδιά τους απασχολούνται ευχάριστα και δημιουργικά σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Ποιος φτιάχνει το PandaLife;

Διαβάστε για τους συντελεστές του PandaLife.